Over de salon

 

Bij Jenny’s Massagesalon staat ontspanning voor op. Iedereen mag het zelf ondervinden, maar je hoofd lichter maken is echt wat u bij mij zult ervaren. Loslaten... omdat het zo veel energie geeft en stress vermindert. Bij mij kunt u in luxe genieten van rust en stilte en daarna helemaal opgeladen weer thuis komen.

Er is de mogelijkheid om na de massage te douchen als u dat wenst. Ik werk voornamelijk met warme zoete amandel olie die uw huid voedt terwijl ik u masseer.

Is het de eerste keer, dan hebben we samen een kort intakegesprek met een kopje thee of water. We bespreken dan samen wat uw wensen en behoeftes zijn. De behoefte van de mens is elke dag anders en daarom is het belangrijk om dat iedere keer met u te bespreken.

Na de massage krijgt u van mij een kopje water. Het is dan aan u, als u gaat om verder de gehele dag goed water te blijven drinken. Dit om alle vrijgemaakte afvalstoffen te verwijderen.

Ik ben ervan overtuigd dat de behandelingen bijdragen aan een stabiel, gelukkig en gezond leven. Techniek, ervaring en kennis vallen samen tijdens een massage bij mij. Daar ben ik van overtuigd!

Informatie of advies over de behandelingen die ik kan geven, geef ik u vrijblijvend.

Ik zie u graag binnenkort in Jenny’s Massagesalon.