Thaise kruidentempelmassage

Bij Thaise kruidenstempelmassage, ook Thai Herbal Massage genoemd, wordt gewerkt met warme kruidenstempels. We gaan in ons dagelijks leven steeds meer kruiden tot ons nemen vanwege hun verkwikkende, stimulerende of genezende werking. Kruiden zijn ook uitermate geschikt om uitwendig te gebruiken, omdat onze huid (ons grootste orgaan), neusslijmvliezen en longen zeer gevoelig zijn voor etherische invloeden, en geurende kruiden inspelen op onze stemming. De kruidenstempels zijn ontspannende, reinigende en activerende Thaise kruiden die in een witte doek van natuurlijke linnen zijn gebundeld en aan de bovenkant dichtgebonden met een touwtje. In het Thai heten deze stempels ‘ Loehk Prakob’.

Opent poriën

Activeert doorbloeding

Vermindert spierpijn

Ervaar de heilzame werking van kruiden

Door de Stempels te verwarmen met stoom en vervolgens het lichaam hiermee te “bestempelen” zullen de poriën van de huid zich openen en de kruiden in het lichaam binnendringen. Door de warmte van de stempels werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel en activeren de doorbloeding. Het hele Lichaam ervaart hierdoor de heilzame werking van de kruiden. 

Samenstelling Kruidenstempel

Gember, verwarmend effect en stimuleert de bloedcirculatie.
Lemon Grass, werkt desinfecterend en zuiverend. Verheldert en stimuleert de geest.
Limoenblad, werkt desinfecterend en versterkt het immuunsysteem.
Kamfer, is ontstekingsremmend en zenuw sterkend, heeft een krachtige antiseptische werking.
Patchoeli, schimmeldodend, stimuleert de doorbloeding.
Eucalyptus, vermindert Spierpijn.
Galanga, bevordert de eetlust en vitaliteit.

Een Kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Maar voor iedereen is dit een mooie massage om te ontvangen.

Prijzen

  • 60 MIN € 75
  • 90 MIN € 100
  • 110 MIN € 130

Vanaf slechts

€75
per 60 MIN

Plan direct uw afspraak

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.