Ontspanningsmassage

Niets heerlijker dan diep ontspannen door massage en hiermee je fysieke en mentale gezondheid bevorderen. Een volledige ontspanningsmassage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten, spieren soepeler en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt. Spanningsgerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewichten kunnen door massage verlicht worden. De ontspanningsmassage die ik u geef is een rustgevende massage met handgrepen uit verschillende technieken die ik heb opgedaan tijdens de opleidingen en cursussen.

Lichaamsdelen die tijdelijk niet gemasseerd worden, worden respectvol afgedekt met een doek. Dit alles vind plaats in een sfeervolle ruimte en na de massage is er de mogelijkheid om te douchen.

Verhoogt je weerstand

Vermindert stress

Stimuleert het zenuwstelsel

Een massage die rust en onstpanning geeft

De effecten van een ontspanningsmassage:

Spanning en stress zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Je wordt vaak geleefd door je werk, je omgeving en de verplichtingen die daarbij ontstaan. Gebrek aan energie, futloosheid, vermoeidheid kunnen leiden tot verdere lichamelijke en/of geestelijke klachten.

Voel jij jezelf weleens uitgeblust of vermoeid? Dan is deze ontspanningsmassage voor jou heel geschikt. Ontspanningsmassage is een massage waarbij het ontspannen van het hele lichaam voorop staat. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strekkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloedingen van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfuncties en de stofwisseling van de spieren.

Hoe ontspannen of voorbereidend een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Voorafgaand aan de massage vindt er daarom altijd een intakegesprek plaats.

Ik neem geen verantwoordelijkheid voor klachten die ontstaan na een massage en die hun oorsprong hebben in het verzwijgen van ziekte, blessures, allergieën ect.

Prijzen

  • 30 MIN € 30
  • 60 MIN € 55
  • 90 MIN € 80

Vanaf slechts

€30
per 30 MIN

Plan direct uw afspraak

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.