Hotstone massage

Bij deze massage maken we gebruik van warme stenen. Het zijn de stenen die het werk doen.

Deze massage heeft een diepe, ontspannende en helende werking. Het lichaam wordt eerst met de handen gemasseerd en daarna met de warme stenen. Dit geeft het effect van diepere ontspanning, maar de bloed- en lymfestromen gaan beter werken. Blokkades in spierweefsel worden gemakkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte.

Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met een zachte deken en/of warme stenen. Het voelt alsof warme handen nog overal energie door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

Stressvermindering

Het gevoel van welzijn te vergroten

Ontspanning van stijve spieren

Verzorg lichaam, geest en ziel

Bij hotstonemassage gebruikt met basalt. Basalt is één van de meest voorkomende stenen op deze planeet.

Het is een aangepast stollingsgesteente dat is gevormd door vulkanische activiteit en afzetting. Zij zorgen niet alleen voor de temperatuur, zij geven ook hun persoonlijke energie door.

Tevens wordt van basalt gezegd dat het vibreer op het getal 1 en dat het de sterrenbeelden van stier en kreeft vertegenwoordigt, teken die staan voor kracht en stabiliteit.

Dus basalt werkt niet alleen op het fysieke niveau doordat het in staat is om in een langzame constante stroom warmte af te geven, maar ook energetische door een totale ervaring te verzorgen voor lichaam geest en ziel.

Prijzen

  • 60 MIN € 65
  • 90 MIN € 90
  • 100 MIN € 120

Vanaf slechts

€65
per 60 MIN

Plan direct uw afspraak

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.